Posetite sajt!
Lajkujte nas!
Pratite nas!

BUSINESS TRENDS 2022 - Još 20 slobodnih mesta!

BUSINESS TRENDS prati globalne trendove po listama najuticajnijih biznis izdanja (The Forbes) i agencija (McKinsey) i okuplja aktivne učesnike biznis revolucije.

Detaljnije

Panel: Svetska kriza i tržište hrane u Srbiji

Šta Srbiju očekuje u ovim turbulentnim vremenima? Da li je (ne)opravdan strah od nestašica u zemlji u kojoj je udeo poljoprivrede u stvaranju BDP-a znatno veći nego u razvijenim državama?

Detaljnije

Više od 150 učesnika već je rezervisalo mesto - popust na ranu prijavu do 1. aprila!

Odabrana grupa vizionara i nosilaca promena čine BUSINESS TRENDS konferencijom koju ne smete da propustite!

Detaljnije

ENERGETSKA EFIKASNOST - IZAZOVI TRŽIŠTA & NOVE PRILIKE

Uprkos velikim izazovima, postoje kompanije i u regionu koje su pokazale da izreka da je svaka kriza ujedno i prilika nije prazna floskula.

Detaljnije

BUDUĆNOST PRIPADA KRIPTOVALUTAMA

Iako su kriptovalute postojale i ranije, Bitcoin je prva decentralizovana kriptovaluta i smatra se predvodnikom revolucije novca i finansijskog sistema.

Detaljnije

BIZNIS NA INTERNET PLATFORMAMA

Na konferenciji će govoriti o evoluciji industrije zabave i značaju i daljem razvoju OTT platformi – platformi za striming na zahtev gledalaca - koje su omogućile decentralizaciju proizvodnje kvalitetnog sadržaja i njegovu globalnu distribuciju.

Detaljnije

POSLOVANJE SA SVRHOM

Današnji potrošači traže značajniju vezu sa brendovima. A ova potreba za povezivanjem je dovela do autentičnosti kao poslovnog trenda za sebe.

Detaljnije

SATIRA - NAŠ NOVI IZVOZNI BREND

Novinar, voditelj i satiričar Zoran Kesić vodi godinama jednu od najgledanijih TV emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem“ koju radi zajedno sa kolegama sa portala Njuz.net.

Detaljnije

NEOGRANIČENE MOGUĆNOSTI DIGITALNE EKONOMIJE

Kako finteci menjaju svet i šta biznisi u Srbiji imaju od toga?

Detaljnije

DA LI SU NEKRETNINE ALTERNATIVA TRŽIŠTU KAPITALA?

U kom pravcu se kreću trendovi u gradnji i na tržištu nekretnina? Da li i na kom nivou nekretnine pariraju tržištu kapitala? Kakvi su trendovi u svetu, a gde je Srbija u toj slici?

Detaljnije

AUTENTIČNOST, LJUDI & ORGANIZACIJA

Kompanija L'Oréal uvodi organizacione promene čija je suština težnja da budu fleksibilniji kako bi se brzo i lako prilagodili svim promenama u okruženju, naročito u oblasti digitala, kao i da bi mogli na najbolji način da odgovore na potrebe potrošača.

Detaljnije

Izazovi i prilike u privatnom sektoru

Šta kompanije smatraju glavnim preprekama rastu privatnog sektora? Kakav je uticaj pandemije na poslovanje i kako su firme odgovorile na šokove koje je izazvala zdravstvena kriza, posebno u domenu digitalizacije?

Detaljnije

MACHINE LEARNING & BLOCKCHAIN TEHNOLOGIJA

Načini na koje kompanije mogu da generišu finansije se menjaju. Pojavile su se nove platforme i mehanizmi za povezivanje preduzeća sa investitorima i donatorima – misli se na crowdfunding, početnu ponudu novca (ICO), tokenizaciju i kompanije za kupovinu posebne namene.Detaljnije